04.11 ble Baron Wolf Ultima For Estrella “Lava” øyelyst for 3.gang fortsatt fri!

Lava har nylig blitt paret, mer info kommer senere!

I tillegg har Lava nylig gjennomført mentalbeskrivelse. Testen gikk over all forventning da hun tok testen i starten av løpetiden sin. Hun er sterkt preget i denne perioden. Jeg kommer til å ta en ny mental test på hun til neste år i Sverige, utenom løpetid for å sammenligne resultatene. I tillegg er jeg litt uenig i hvordan beskriver har tolket Lava i noen av momentene, så det vil bli spennende å se hun hos noen andre beskrivere. Men det var absolutt en bra test!

 

Vi har deltatt på noen valpeshow den siste tiden.

 

Dogs4all, er Norges aller største begivenhet!

All Mighty Kraun Del Fundita karret til seg en BIR valp fredag 15.11 for dommer Vilmos Kardos, men uplassert i BIS valp.

A Kraun Fit For A King Del Fundita ble nummer 2 i samme klasse med HP!

 

16.11 ble All Mighty Kraun Del Fundita BIR valp og senere BEST IN SHOW 3!

A Kraun Fit For A King Del Fundita ble nummer 3 i klassen med HP!

Dommer var: Frode Jevne
BIS dommer var Karl Eddie Berge

 

09.11:

All Mighty Kraun Del Fundita nummer 2 klassen

A Kraun Fit For A King Del Fundita nummer 3 i klassen

Dommer var Laurent Heinesche

 

10.11:

All Mighty Kraun Del Fundita ble BIR valp og senere BEST I GRUPPEN!

A Kraun Fit For A King Del Fundita nummer 3 i klassen!

Dommer var Ann-Kristin B. Rygge
Gruppe dommer var Arne Foss

 

 

 

Jeg er så stolt av de flinke små! Spesielt A Kraun Fit For A King Del Fundita “Alvin” og Emma som er ganske ferske i ringen, men klarer å vise seg fra sin beste side! I tillegg har de kun vært på 2 ringtreninger den siste tiden, så man kan trygt si de er skapt for dette (blant annet). I tillegg er de aktive på masse kurs! Og ingenting gjør meg mer glad for at lille Alvin har så flinke eiere!

Adjust My Kraun Del Fundita “Snusken” har blitt sparsomt stilt den siste tiden. Han og eieren sin har brukt masse tid på kurs i agility. Jeg er veldig glad for at lille Snusken kom i absolutt de aller beste hender. Jeg gleder meg til å følge han videre på agility banen i fremtiden!

Utstilling er absolutt morsomt! Men ingenting er bedre enn valpekjøpere som bruker masse tid på hundene sine i form av ulike kurs osv. Jeg er verdens heldigste oppdretter!