Estrellapinsch Jedi Jabiim

C.I.B NORD N DK SE HR IE CH SEW-16 AGH1 AG1

INTERNASJONAL CHAMPION
NORSK CHAMPION
SVENSK CHAMPION
DANSK CHAMPION
KROATISK CHAMPION
IRSK CHAMPION
SVENSK VINNER 2016
AGILITY HOPP 1
AGILITY 1

Født: 08.08.2013
Høyde: 29,5 cm
Vekt: 5,9 kg
Knær: 0/0
Øyne: PHTVL grad 1 (sjekket 4 ganger)
Bestått mentalbeskrivelse
Agility klasse 1
Rally lydighet klasse 1
Antall kull: 1
Eier: Funda Aylin Acar
Oppdretter: Gry Elena Valhaug/Kennel Estrellapinsch

Baloo er en glad og allsidig hund. Han kom til meg når han var 8 uker gammel og er min aller første dvergpinscher. Lite visste jeg at han kom til å snu livet mitt opp ned, og ledet meg inn i et hundemiljø jeg ikke visste eksisterte.
Baloo er en meget spesiell hund. Han “snakker” og kommuniserer på sitt helt eget vis. Han er ekstremt lærevillig og tar alt på strak arm. Han elsker å være center of attention, men har en veldig fin av-knapp inne. Du finner han som regel under et teppe her hjemme.
Han er glad i å vise seg frem, og tror alle vet hvem han er. Når dørklokka ringer, varsler han. Han kommer gjerne og omfavner besøkende med et stort glis rundt munn.
Baloo er en hund med veldig mye personlighet. Han har lite stress i seg, og det lille han har, bruker han riktig. Som f.eks i agility.
Han er ingen dominat hannhund, og liker bedre at jentene i flokken bestemmer. Han går godt overens med andre hannhunder, som ikke har for mye stress og testosteron i kroppen. Baloo fungerer i rally lydighet, lydighet, agility, smeller, blodspor, spor, utstilling og mye mer.